Vacature office manager 36 uur

Iedere OFFICE MANAGER heeft het weleens voor zich uit geroepen: Ik doe hier ook alles!

Wil jij de volgende stap zetten in je carrière en de wereld van de makelaardij veroveren? Dan is dit jouw kans! Bij VDH Wonen, een vooruitstrevend makelaarskantoor in Den Bosch, hebben we een geweldige mogelijkheid voor een enthousiaste fulltimer (36 uur) zoals jij!

Bij VDH Wonen begrijpen we dat de tijden veranderen en dat de traditionele aanpak niet langer voldoet aan de behoeften van onze klanten. Daarom willen we dat de klant altijd centraal staat. Als fulltimer ben jij het stralende middelpunt van ons team en het eerste aanspreekpunt voor onze gewaardeerde klanten.

Heb jij ervaring in de makelaardij en een passie voor vastgoed? Dan willen we jou graag aan boord hebben! Met jouw kennis van de branche en jouw uitstekende begeleidende vaardigheden, zul je het contact tussen onze klanten en onze makelaars soepel laten verlopen. Of het nu gaat om vragen over bestaande-, oude- of nieuwe woningen, jij staat paraat met je expertise en spontaniteit om elke vraag te beantwoorden.

Maar dat is nog niet alles! Bij VDH Wonen bieden we ook groeimogelijkheden. Als jij wilt excelleren en (deels) de buitendienst in wilt, ondersteunen wij jou graag in jouw professionele ontwikkeling. Jouw inzet en ambitie worden bij ons beloond!

Dus, ben jij klaar om onze klanten te verbazen met jouw service en kennis? Wil jij werken in een dynamische omgeving waar innovatie en klanttevredenheid hand in hand gaan? Aarzel dan niet langer en solliciteer vandaag nog! Sluit je aan bij VDH Wonen en maak samen met ons het verschil in de makelaarswereld.

Wil jij die officemanager zijn die echt alles voor ons doet? Wacht niet langer! Stuur ons jouw enthousiaste sollicitatie en laat ons zien waarom jij de perfecte match bent voor ons gedreven team. Samen zorgen we ervoor dat de klantbeleving bij VDH Wonen ongeëvenaard is!

Wat wij bieden:

 

  1. Lucratief salaris: Hard werken wordt bij ons royaal beloond. We bieden een competitief salaris dat jouw inzet en bijdragen eerlijk erkent.
  2. Bonussen en incentives: Als je excelleert in je werk, gaan wij dat zeker niet onopgemerkt voorbij laten gaan! We belonen topprestaties met aantrekkelijke bonussen en incentives.
  3. Fantastische teamspirit: Bij ons kom je terecht in een dynamisch en gezellig team dat elkaar ondersteunt en motiveert. Samen vormen we een hechte familie met op zijn tijd een leuke Vrijmibo met ons kantoor in de binnenstad van Den Bosch.
  4. Waardering voor inzet: We hechten veel waarde aan jouw harde werk en bijdragen aan ons succes. Jouw inzet zal nooit onopgemerkt blijven!

Wat we van jou verwachten:

 

  1. Passie en toewijding: We zoeken mensen die gepassioneerd zijn over hun werk en zich willen inzetten voor onze gezamenlijke doelen.
  2. Teamspeler: Samenwerken is de sleutel tot ons succes. We verwachten dat je goed in een team kunt werken en anderen kunt motiveren.
  3. Initiatiefrijk: Wij waarderen proactieve medewerkers die met nieuwe ideeën komen en zichzelf continu willen verbeteren.
  4. Flexibiliteit: In een dynamische omgeving is het belangrijk dat je flexibel en aanpasbaar bent.

Klaar om de sprong te wagen naar een geweldige carrière met leuke verdiensten?

Solliciteer nu en wie weet word jij ons nieuwste teamlid dat mee mag genieten van de geweldige verdiensten die wij bieden! Laat ons weten waarom jij perfect bij ons past en waarom wij jou niet kunnen missen. We kijken uit naar jouw sollicitatie!

Je Motivatiebrief en CV kan je verzenden naar julian@vdhwonen.nl, een pitch als video mag natuurlijk ook. Je kan reageren tot uiterlijk 31 augustus 2023 Daarna sluiten we de sollicitatieprocedure. Heb je toch nog vragen over deze toffe functie? Telefoon: 073-6909874 en vraag dan naar Julian of naar Dennis.

© vdhwonen.nl | Alle rechten voorbehouden | Archief | Cookies | Cookiewet | Privacyverklaring