Wij hebben de kopers

Uw woning verkopen? Vertrouw op onze effectieve aanpak

U wilt uw woning verkopen. Misschien omdat u kleiner, groter of ergens anders wilt wonen of omdat uw persoonlijke situatie is veranderd? Er zijn genoeg redenen om een eigen woning van de hand te doen. Wilt u uw huis of appartement goed verkopen tegen de juiste prijs? De verkoop van uw huis verloopt soepel met hulp van een goede verkoopmakelaar.

"Hallo, wij komen even kennismaken"

Zoals we streven naar een perfecte match tussen u en uw nieuwe woning of de nieuwe bewoners van wat u uw thuis noemde, zo streven we ook naar een klik tussen VDH Wonen makelaardij en u. Daarom stellen we ons in een vrijblijvend kennismakingsgesprek voor en vertellen we u alles over onze werkwijze. Met uw verhaal en wensen bekijken we de mogelijkheden en stippelen we samen een strategie uit.

Uw woning verkopen begint met een waardebepaling

De huizenmarkt in Den Bosch, Rosmalen, Vught en omstreken kent voor ons geen geheimen. Met jarenlange ervaring in de makelaardij kennen we de sterke punten van een woonwijk, zien we waar kansen liggen en weten we precies welke woningzoekenden een match zijn voor uw huis of appartement. Voordat we het huis daadwerkelijk in de markt zetten, is een waardebepaling nodig. Op basis daarvan bepalen we samen met u de verkoopprijs.

Het complete plaatje voor de verkoop van uw woning

Er is maar één kans voor een goede, eerste indruk en die kans pakken we door uw huis of appartement perfect te presenteren. Goed beeld levert meer op, daarom werken wij graag samen met een verkoopstylist en vastgoedfotograaf. Dat doen we altijd in overleg met u.

Een verkoopstylist en vastgoedfotograaf weten precies hoe zij een woning in de kijker moeten zetten. Potentiële kopers beslissen in een paar seconden of ze een huis willen bezichtigen, dus de woningpresentatie is letterlijk en figuurlijk goud waard.

Twijfelt u nog over de verkoop van uw huis, maar wilt u zich alvast oriënteren op de mogelijkheden? Wij praten u graag bij.

In de schijnwerpers

Staat alles? Dan sturen we uw huis het wereldwijde web op. Uw woning of appartement verschijnt op Funda.nl, Jaap.nl en uiteraard op onze door duizenden mensen gevolgde Facebookpagina en ons Instagram-account. Uw ideale doelgroep bevindt zich daar: allemaal mensen die op zoek zijn naar woningen in de omgeving Den Bosch, Rosmalen, Vught.

Met behulp van de diverse communicatiekanalen en de inzet van de sociale media krijgt de verkoop van uw woning een groot bereik. Eén van de grote voordelen van samenwerken met een betrouwbare verkoopmakelaar!

Bezichtiging, onderhandeling en woning verkopen

Zodra er interesse is in uw huis of appartement, plannen wij met de potentiële kopers een bezichtiging. Zij krijgen alle tijd en ruimte om de woning te bezichtigen en er een goed gevoel bij te krijgen. Daar dragen wij uiteraard ons steentje aan bij door persoonlijk te zijn, interesse te tonen en net dat extra stapje te zetten. Want dat wij alles weten van bouwkunde en marktwaarde is logisch — het verschil maken we door alles te weten van de wensen van de geïnteresseerde(n) en daarop in te spelen.

En om nog even terug te komen op het complete plaatje van uw woning verkopen: de verkoop handelt u soepel af bij onder meer een notaris waarmee we u graag in contact brengen. Want als u het eens bent over de verkoopprijs, moet er toch nog een en ander gebeuren voordat u de sleutels kunt overhandigen. U krijgt ondersteuning vanaf het moment dat u beslist dat u uw woning wilt verkopen tot aan het moment dat de champagne open mag.

Uw voordelen als u uw woning verkoopt via VDH Wonen makelaardij

 

  • Perfecte kennis van de lokale huizenmarkt
  • Groot bereik onder kopers
  • Professionele en optimale presentatie
  • Ondersteuning en advies, vanuit kennis en ervaring
  • De beste prijs voor uw huis of appartement

Onze meerwaarde zorgt voor meer waarde.
 Meer weten over VDH Wonen makelaardij? Maak alvast digitaal kennis met ons team.


Ontmoet ons Wij zijn VDH Wonen

Onze partners Samenwerken zit in ons DNA

© vdhwonen.nl | Alle rechten voorbehouden | Archief | Cookies | Cookiewet | Privacyverklaring