Ontmoet ons Wij zijn VDH Wonen

Tijden veranderen. De traditionele makelaardij voldoet op veel punten niet meer aan de verwachting van de klant. Daarom doet VDH Wonen makelaardij uit Den Bosch het anders. Deze Bossche makelaars gaan met de tijd mee en onderscheiden zich door een unieke werkwijze, waarbij de klant centraal staat.

Hoe het begon

Wij zijn begonnen ten tijde van een neergaande woningmarkt. We weten niet beter dan dat je heel hard je best moet doen om een woning te verkopen. We zijn het dan ook gewend om onze schouders eronder te zetten. Elke keer weer. We nemen zoveel mogelijk werk uit handen. Doordat we een klein kantoor zijn, zijn we flexibel en is het contact persoonlijk. Ons streven is om van iedere klant een ambassadeur te maken. Wij willen niet de grootste makelaar van Den Bosch zijn, maar wel de beste.

Wilt u uw woning verkopen of een woning aankopen in de regio Den Bosch, Rosmalen of Vught? Op basis van uw persoonlijke wensen en ideeën geven wij een eerlijk en betrouwbaar advies op maat.

Centraal in Den Bosch

In 2011 startte de gedreven Julian van der Heijden, afkomstig uit een echte makelaarsfamilie, zijn eigen makelaarskantoor: VDH Wonen makelaardij. Enkele jaren daarvoor leerde hij Dennis van der Does kennen. Er was meteen een klik, ingegeven door hun beider passie voor de makelaardij. Inmiddels hebben zij de krachten gebundeld en samen een makelaarskantoor in het centrum van ’s-Hertogenbosch betrokken. Vanuit deze centrale locatie bedienen zij de markt in Den Bosch, Rosmalen, Vught, Boxtel en omgeving.

Julian van der Heijden
Makelaar

Bij Julian van der Heijden, oprichter van VDH Wonen makelaardij, is het makelaarsvak met de paplepel ingegoten. Zijn vad...

Kennismaken

Dennis van der Does
Makelaar

Dennis rondde in 2008 de opleiding Vastgoed en Makelaardij in Eindhoven af. Tussen 2007 en 2009 deed hij stage- en werke...

Kennismaken

© vdhwonen.nl | Alle rechten voorbehouden | Archief | Cookies | Cookiewet | Privacyverklaring