Makelaar Den Bosch

Een makelaar in Den Bosch die uw woning goed verkoopt, die een ruim woningaanbod heeft en daarnaast een breed pakket aan diensten? Dat is VDH Wonen makelaardij in het kort. Als makelaar gevestigd in Den Bosch, met de wortels in Vught en Rosmalen, kennen wij de regio op ons duimpje.

Onze aanpak

Alle makelaars in Den Bosch kunnen u vertellen over de regio — echter heeft iedereen wel zijn eigen visie op de makelaardij. Wat ons uniek maakt, is onze aanpak. Wij gaan niet voor groots, wij gaan voor goud. Juist door een klein kantoor te zijn én blijven, zijn wij in staat om meer te geven. En dat werkt.

Wie wordt uw makelaar in Den Bosch?

Welke makelaar in Den Bosch u ook kiest, het is een keuze die is ingegeven door gevoel.
Wat we merken is dat onze opdrachtgevers door mond-tot-mondreclame bij ons komen. Tevreden opdrachtgevers zijn je beste ambassadeurs. Om geïnteresseerden een gevoel te geven bij VDH Wonen makelaardij komen we in een kennismakingsgesprek onszelf graag voorstellen.

U ontdekt:

  • Wie we zijn
  • Hoe we werken
  • Waarom we het net even anders doen
  • Wat u van ons mag verwachten

Wilt u vast wat mond-tot-mondreclame lezen en kijken hoe andere kopers en verkopers ons ervaren? Bekijk dan onze beoordelingen.

Een makelaar in Den Bosch die uw huis goed verkoopt?


VDH Wonen makelaardij biedt diverse makelaarsdiensten. Een daarvan is ons werk als verkoopmakelaar. U heeft ervoor gekozen uw huis te koop te zetten. Nu nog een makelaar in Den Bosch vinden die dat goed voor u regelt. VDH Wonen makelaardij werkt intensief aan de verkoop van uw huis. We zetten ons grote bereik in om uw huis in de schijnwerpers te zetten en we geven de eventuele kopers een goed gevoel bij de woning.

Met een makelaar in Den Bosch een huis kopen?

Het werken met een aankoopmakelaar kent vele voordelen. U bent zoveel als mogelijk verzekerd van een huis zonder gebreken, u koopt uw huis tegen de scherpste prijs en u wordt van begin tot eind begeleid in alles — dat is best veel — wat komt kijken bij de aankoop van een huis. Lees hoe wij als makelaar in Den Bosch werken als aankoopmakelaar.

Makelaar met focus

Wij kiezen ervoor om klein te blijven, om ons te focussen op een gebied en daar de beste te zijn en te blijven. We hebben een band met Den Bosch en een verleden met Vught en Rosmalen. Voor ons niet meer dan logisch om onszelf hier te laten zien. Soms vragen opdrachtgevers ons een uitstapje te maken naar de dorpen en steden rondom Den Bosch. Dat beschouwen we vooral als een groot compliment en het laat ons zien dat waar wij in geloven ook écht werkt. Onze aanpak werkt. Ook voor u?

Een makelaar in Den Bosch waar u even kunt binnenlopen of een vrijblijvende afspraak kunt maken? Neem contact met ons op! Wellicht tot snel?

Wilt u ons alvast digitaal wat beter leren kennen?

© vdhwonen.nl | Alle rechten voorbehouden | Archief | Cookies | Cookiewet | Privacyverklaring