Woning kopen

Een huis of appartement kopen in Den Bosch, Rosmalen of Vught? VDH Wonen makelaardij is thuis in aankoopbegeleiding en heeft veel ervaring met het werken als aankoopmakelaar. Zo weet u dankzij ons precies welke woningen er te koop staan én welke binnenkort op de markt verschijnen. Maar… aankoopbegeleiding is meer dan alleen het zoeken en vinden van huizen en appartementen.

Bekijk het huidige aanbod van VDH Wonen makelaardij.

Een aantal vragen die opdrachtgevers hebben en die we hier voor u beantwoorden:

  • Wat doet een aankoopmakelaar precies?
  • Wat levert aankoopbegeleiding eigenlijk op?
  • Waarom zou ik kiezen voor aankoopbegeleiding?

Woning kopen: met of zonder begeleiding?

Een woning kopen is meer dan het juiste huis vinden, een bod uitbrengen en de sleutels in handen krijgen. Er komt veel bij kijken en goede aankoopbegeleiding is essentieel. Wilt u hulp bij het vinden van een huis dat past bij uw wensen en mogelijkheden? We kijken graag met u mee. We beginnen met een uitgebreid intakegesprek, waarin al uw wensen en eisen naar voren komen.

Met uw verlanglijstje in de hand vinden we een huis dat bij u past. Is er weinig aanbod en zijn de huizen sneller verkocht dan dat u ‘aankoopbegeleiding’ kunt zeggen? Dan is een aankoopmakelaar helemaal ideaal. Want wij handelen snel en zijn er vaak als eerste bij.

Huis of appartement op het oog in Den Bosch, Rosmalen of Vught? Samen met u gaan we naar de bezichtiging en kijken wij kritisch naar de woning. Past het inderdaad bij uw wensen zoals we die besproken hebben? Zijn er zaken waar u rekening mee moet houden bij het doorhakken van de knoop?

Een aankoopmakelaar is uiteraard betrokken bij u en uw wensen, maar heeft emotionele afstand bij het kopen van de woning. Onze makelaars zijn rationeel, kritisch en gebrand op een eerlijke prijs. Zodat u het huis van uw dromen koopt voor een goede prijs. Hoe? Door de marktwaarde te onderzoeken, voor u te onderhandelen en te werken met een essentiële bouwtechnische keuring.

Wat levert een aankoopmakelaar op?

Een aankoopmakelaar heeft naast kennis van de lokale huizenmarkt ook een groot netwerk en misschien nog wel belangrijker: ervaring met onderhandelen.  Op de markt lijkt dat misschien een fluitje van een cent, maar het is echt een vak apart. VDH Wonen makelaardij voert de prijsonderhandeling van begin tot eind voor u uit.

Vanaf het openingsbod tot aan de overeenkomst onderhandelen we scherp en tactisch. Op die manier zorgen wij voor de beste prijs en verdient u de keuze voor een aankoopmakelaar direct terug.

Wat doet een aankoopmakelaar als het bod is geaccepteerd?

Het kopen van een woning is pas definitief als alles is getekend. Ook hier speelt de aankoopmakelaar van VDH Wonen makelaardij een rol. U ontvangt een koopovereenkomst waar verschillende voorwaarden en (juridische) afspraken in staan. Wij controleren of alles klopt, zodat u zeker bent dat u een document tekent waar u achter kunt staan.

Bezoekt u in de laatste fase van de koop de notaris en doet u dat via ons, dan krijgt u een mooie korting. Ook dat bewijst maar weer: een aankoopmakelaar kost geen geld, maar levert juist geld op.

© vdhwonen.nl | Alle rechten voorbehouden | Archief | Cookies | Cookiewet | Privacyverklaring