Bouwtechnische keuring Hoe en wanneer?

Bent u verliefd op een huis en staat u op het punt een bod uit te brengen? Dan is het slim een bouwtechnische keuring te laten doen. Het is geen verplichting, maar het is wel sterk aan te raden. Zo voorkomt u vervelende verrassingen zoals structurele of verborgen verbreken.
Bij de aankoop van een woning verzorgen wij deze keuring. Het vertelt u namelijk precies wat u koopt: een parel of een ruwe diamant.

Kosten van een keuring

Een bouwtechnische keuring kost geld. Het goede nieuws is dat u die kosten altijd terugverdient.  Na de bouwtechnische keuring van een huis weet u namelijk waar u en uw portemonnee de komende jaren op moeten rekenen. U voorkomt met het keuringsrapport plotselinge grote uitgaven. Soms kunt u ze voorkomen, in alle gevallen ondervangen. U weet nu al wat en waarvoor u kunt gaan sparen en bent berekend op reparaties. Dat is heel wat waard!

Waar wordt op gelet bij een keuring?

De bouwtechnische keuring van een huis gaat verder dan kritisch kijken naar de staat van de houten kozijnen. Van de fundering tot aan het dak en van kruipruimte tot de schoorsteen: na het lezen van het rapport weet u wat u koopt. Zijn er zaken waar verder op moet worden ingegaan? Dan is er de mogelijkheid om verder onderzoek te laten doen.

Een bouwtechnische keuring is een specialisatie

Wij vergelijken bouwtechnische keuringen met de autoverkoper en de automonteur.
Een autoverkoper heeft kennis van de auto, kan met u meedenken en adviseert u. Maar of een auto in goede staat is, dát kan de automonteur beter bepalen. Hij of zij laat daarna de autoverkoper de staat weten, zodat die de potentiële koper kan adviseren.

VDH Wonen makelaardij schakelt de beste bouwtechnische keurders in. De kans om na de koop nog vervelende verrassingen te krijgen sluiten we hiermee zoveel mogelijk uit.

Wilt u meer weten over een bouwtechnische keuring?
 Wij vertellen het u graag onder het genot van een kop koffie!

© vdhwonen.nl | Alle rechten voorbehouden | Archief | Cookies | Cookiewet | Privacyverklaring