Makelaar Vught

U zoekt een makelaar in Vught? Ons kantoor heeft een buitengewone band met Vught en is graag uw makelaar in dit prachtige dorp. Julian van der Heijden, oprichter van VDH Wonen makelaardij, werd geboren in Vught en heeft als makelaar dan ook een speciale band met het dorp. Hij is er sinds de aankoop van zijn ouderlijk huis weer woonachtig en kent het dorp dus als makelaar én als inwoner.

Makelaar in Vught: verkoop van uw woning

Vastgoed in Vught is gewild. Wij vervullen hier al sinds 2013 een actieve rol als aan- of verkoopmakelaar. Wilt u uw huis in Vught verkopen? Als ervaren en succesvolle verkoopmakelaar in Vught zorgen wij ervoor dat uw woning perfect gepresenteerd wordt en zetten wij onze kanalen in om een breed publiek te bereiken.

Bij de verkoop van een woning komen vaak emoties kijken. U sluit immers een periode af en maakt een nieuwe start. Als klein makelaarskantoor zijn wij als geen ander in staat om de aandacht te geven die bij de verkoop van een huis hoort. Makelaardij is volgens ons namelijk meer dan alleen huizen kopen of verkopen. Het is gevoel.

Makelaar in Vught: aankoop van uw droomhuis

De speciale band met Vught is onze kracht. We weten wat er gebeurt in Vught, welke woning perfect past bij uw omgevingswensen en zijn in het bezit van een groot netwerk. Denkt u erover om een makelaar in Vught in te schakelen voor de aankoop van een woning? Wij laten u de mogelijkheden graag zien.

Naast het tonen van het vastgoedaanbod in Vught kunt u ons inschakelen als begeleider in het aankoopproces. Wij gaan dan mee naar de bezichtiging. Is de woning niet helemaal naar wens? Wij laten zien wat nog meer mogelijk is. Zodra u een huis in Vught vindt dat helemaal past bij uw wensen, dan kunnen wij als aankoopmakelaar u adviseren bij de vervolgstappen.

Denk aan een bouwkundig rapport, ondersteuning bij de onderhandelingen en als u uw droomhuis daadwerkelijk koopt, dan voorzien we u van het beste advies bij de financiële afwikkeling. Denk aan de koopovereenkomst, juridische stukken en het bezoek aan de notaris.

VDH Wonen makelaardij voor uw huis in Vught? Dit is waarom:

 

  • Kennis van de huizenmarkt in Vught
  • Breed netwerk
  • Persoonlijke aandacht
  • Indien gewenst begeleiding van A tot Z

Bekijk hier ons aanbod of neem contact op met ons kantoor. Of u uw huis nu wilt verkopen of op zoek bent naar een woning; Vught heeft onze aandacht.

Heeft naast Vught ook Den Bosch en omgeving uw aandacht als woonplaats? Wij richten ons specifiek op vastgoed in Vught, Rosmalen en Den Bosch. Juist door klein te blijven en ons te specificeren, zijn wij groot geworden. Dat kunnen we zelf zeggen, maar misschien kunnen onze opdrachtgevers u nog beter vertellen wie we zijn. Lees onze beoordelingen en bekijk ons rapport. Interesse in een vrijblijvend gesprek?

Neem contact met ons op

© vdhwonen.nl | Alle rechten voorbehouden | Archief | Cookies | Cookiewet | Privacyverklaring