«Vorige bericht

Verkoop je huis in de lente!

Deel dit bericht op

Dit seizoen is veruit het beste seizoen om je huis klaar te maken voor de verkoop. De winter-blues zijn voorbij, de zonnige dagen staan voor de deur en alle kleur begint weer tevoorschijn te komen in de natuur. Je foto’s zien er goed uit, je tuin staat er stralend bij en je kopers hebben lentekriebels.

Maak je woning verkoop-klaar

Je kunt natuurlijk in elk gewenst seizoen je woning te koop zetten. Het voorjaar is dan de beste tijd om je woning verkoop-klaar te maken. Er is maar één kans voor een goede, eerste indruk en die kans pakken we door uw huis of appartement perfect te presenteren. Goed beeld levert meer op, daarom werken wij graag samen met een verkoopstylist en vastgoedfotograaf. Zij weten precies hoe zij een woning in de kijker moeten zetten. Potentiële kopers beslissen in een paar seconden of ze een huis willen bezichtigen, dus de woningpresentatie is letterlijk en figuurlijk goud waard.

Vrijblijvend gesprek

Aangezien we momenteel helaas met vrijwel heel Nederland thuis zitten en veel mensen al aan de voorjaarsschoonmaak en de laatste klussen rondom huis zijn begonnen, is dit bij uitstek de beste tijd om een vrijblijvend gesprek aan te vragen. Juist nu al hebben mensen meer behoefte aan een grotere tuin of een lichtere woning en gaan daarom in het voorjaar op zoek naar een nieuwe woning. Uit ervaring zien we dat terug in de bezichtigingsaanvragen.

Gratis waardebepaling

Bent u ook voornemens uw woning te gaan verkopen? Schroom dan niet contact op te nemen voor een gratis waardebepaling en wij helpen u graag om uw verkoopplannen te realiseren. Uiteraard met alle voorzorgsmaatregelen welke door het RIVM zijn opgedragen.

Deel dit bericht op

© vdhwonen.nl | Alle rechten voorbehouden | Archief | Cookies | Cookiewet | Privacyverklaring