Mijn favorieten

Over VDH

Over VDH Wonen

Sinds het begin van de economische crisis is de woningmarkt voorgoed veranderd. De traditionele makelaardij voldoet op veel punten niet meer aan de verwachting van de klant. VDH Wonen makelaardij uit Den Bosch gaat met de tijd mee en onderscheidt zich door haar unieke werkwijze, waarbij de klant centraal staat.

Wij zijn begonnen ten tijde van een neergaande woningmarkt. We weten niet beter dan dat je heel hard je best moet doen om een woning te verkopen. We zijn het dan ook gewend om onze schouders er onder te zetten, elke keer weer, en nemen zoveel mogelijk werk uit handen. Doordat we een klein kantoor zijn, zijn we flexibel en is het contact persoonlijk. Het streven is om van iedere klant een ambassadeur te maken.

Wilt u uw woning verkopen of een woning aankopen in de regio 's-Hertogenbosch, Rosmalen of Vught? Op basis van uw persoonlijke wensen en ideeën geven wij een eerlijk en betrouwbaar advies op maat.

 
Over ons
 
In 2011 startte de gedreven Julian van der Heijden, afkomstig uit een echte makelaarsfamilie, zijn eigen makelaarskantoor: VDH Wonen. Enkele jaren daarvoor had hij Dennis van der Does leren kennen. Er was meteen een klik, ingegeven door hun beider passie voor de makelaardij. Inmiddels hebben zij de krachten gebundeld en samen een nieuw makelaarskantoor in het centrum van ’s-Hertogenbosch betrokken. Vanuit deze centrale locatie bedienen zij de markt in ‘s-Hertogenbosch, Rosmalen, Vught, Boxtel en omgeving.

Onze medewerkers
 
Julian van der Heijden
Julian is in 1997 gestart bij het makelaarskantoor van zijn vader, Van der Heijden Makelaardij in Best. Met de nodige jaren ervaring op zak besloot hij in 2011 zijn langgekoesterde wens – een eigen makelaarskantoor – te realiseren.
 
Dennis van der Does
Dennis rondde in 2008 de opleiding vastgoed en makelaardij in Eindhoven af. Van 2007 tot 2009 werkte hij bij Van der Heijden Makelaardij in Best. Sinds 2013 werkt hij samen met Julian aan de verdere opbouw van VDH Wonen.

Sharon Sanders

Sharon heeft dankzij haar jarenlange ervaring behoorlijk wat kennis op zak. Hierdoor is ze voorbereid en kan ze opdrachtgevers goed en deskundig van dienst zijn. Dankzij haar toewijding en gedrevenheid weet ze precies wat er speelt en met haar helikopterview bewaakt en bewaart ze het overzicht. Daar hebben haar collega's maar ook opdrachtgevers iedere dag plezier van! Zij is vanaf 2013 werkzaam in de makelaardij als commercieel medewerkster binnendienst.

 

VDH Wonen

Kantoor Vestiging VDH Wonen

Adresgegevens

Maijweg 2
5211 AA 's-Hertogenbosch