Mijn favorieten

Over VDH

Over VDH Wonen
 

Over ons
 
In 2011 startte de gedreven Julian van der Heijden, afkomstig uit een echte makelaarsfamilie, zijn eigen makelaarskantoor: VDH Wonen. Enkele jaren daarvoor had hij Dennis van der Does leren kennen. Er was meteen een klik, ingegeven door hun beider passie voor de makelaardij. Inmiddels hebben zij de krachten gebundeld en samen een nieuw makelaarskantoor in het centrum van ’s-Hertogenbosch betrokken. Vanuit deze centrale locatie bedienen zij de markt in ‘s-Hertogenbosch, Rosmalen, Vught, Boxtel en omgeving.

Onze medewerkers
 
Julian van der Heijden
Julian is in 1997 gestart bij het makelaarskantoor van zijn vader, Van der Heijden Makelaardij in Best. Met de nodige jaren ervaring op zak besloot hij in 2011 zijn langgekoesterde wens – een eigen makelaarskantoor – te realiseren.
 
Dennis van der Does
Dennis rondde in 2008 de opleiding vastgoed en makelaardij in Eindhoven af. Van 2007 tot 2009 werkte hij bij Van der Heijden Makelaardij in Best. Sinds 2013 werkt hij samen met Julian aan de verdere opbouw van VDH Wonen.

Lonie Jongejan

Lonie heeft bij grote financiële en commerciële bedrijven gewerkt en met de nodige ervaring op zak is zij per 2016 verantwoordelijk voor de commerciële binnendienst.
 
 

VDH Wonen

Kantoor Vestiging VDH Wonen

Adresgegevens

Maijweg 2
5211 AA 'S-Hertogenbosch
073-6909874

Routeplanner